NARROWCASTING GEMAKKELIJK BEHEREN

We zijn er best trots op: ons eigen Narrowcasting product. Dit hebben we inmiddels al voor diverse klanten mogen inrichten en ook wijzelf maken hier veelvuldig gebruik van.

Op het Heibel HQ hebben we twee grote schermen hangen waarbij veelal interne informatie wordt gedeeld. Het andere scherm hangt in de etalage en bevat naast informatie over Heibel, ook veel informatie en aanbiedingen van klanten. Via grote QR-codes kan een voorbijganger vervolgens rechtstreeks naar een aangeboden huis, of menu. 

Het beheren van het Narrowcasting product gaat net als al onze andere producten. Met behulp van het MODX CMS. Bij een Narrowcasting dia heb je veel minder ruimte dan op een uitgebreide website en hierdoor denken we dat het beheren hiervan ook versimpeld kan worden. Maar hoe we dat precies voor elkaar krijgen, daar mag jij ons bij helpen!

OPDRACHTOMSCHRIJVING

IN EEN NOTENDOP

Om ervoor te zorgen dat ons Narrowcasting product nog toegankelijker wordt willen we graag laten onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om een PWA te maken. Een PWA (Progressive Web-App) is een web-based variant van een App, alleen hoeft deze geen onderdeel te zijn van de Apple Store of de Google Play store. Daarnaast mag je een voorzetje doen qua lay-out en mogelijkheden en kun je hier zelf mee aan de slag. 

VERWACHT RESULTAAT

Aan de hand van je onderzoek, dat bestaat uit contact met collega's & klanten, maar ook uit een stuk Desk- en Field Research kun je precies vertellen hoe we dit het beste binnen Heibel kunnen gaan uitvoeren. Je schrijft een beknopte aanbeveling en processtuk waarmee we direct uit de voeten kunnen.

Daarnaast mag je ook direct hands-on aan de slag met het product wat jij voor ogen hebt. Uiteraard word je bijgestaan door ons eigen team van developers en gaan we samen aan de slag om hier een fijn geheel van te maken. 

IN GESPREK

We gaan graag met je in gesprek. Heb je nog aanvullende informatie nodig, of heb je zelf al ideeën om deze opdracht nog beter bij je eigen vraagstuk te laten passen.

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vooral even contact op om even kennis te maken. 

JOUW OPDRACHT BIJ HEIBEL

Heibel is gevestigd midden in het bruisende Surhuisterveen, met veel vrije parkeerplaatsen rondom. Kom je met het OV? Geen probleem. We hebben een bushalte op 50 meter van onze voordeur en we zijn prima te bereiken vanuit Leeuwarden, Drachten en Groningen. Daarnaast is het treinstation van Buitenpost praktisch naast de deur. 

We werken op kantoor, uiteraard houden we hier rekening met alle geldende maatregelen, of thuis. Of een combinatie van beide. Jij bepaalt zelf waar je werkt. Daarnaast werken we veel met internationale collega's, waardoor jij je na je periode bij Heibel met recht een Digital Nomad mag noemen. 

Vergoedingen

Jouw tijd is kostbaar en ondanks dat je deze opdracht als onderdeel van je opleiding uitvoert, is een vergoeding wel terecht. Binnen Heibel hanteren we de volgende vergoedingen:

  • Stagevergoeding HBO: €300,- per maand
  • Stagevergoeding MBO: €150,- per maand
  • BYOD (Bring Your Own Device) vergoeding: €20,- per maand.

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? De koffie staat klaar! Je vindt ons midden in Surhuisterveen. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

De Kolk 8, 9231 CW Surhuisterveen

T: 085-2737954
E: info@heibel.nl 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: 085-2737954
E: service@heibel.nl

Kennisbank