MOEITELOOS DE PERFECTE WEBSITE

Plan een afspraak in Heibel België

HEIBEL BELGIË

Kies je voor een Heibel website, dan kies je voor snelheid, vindbaarheid en alles volledig in eigen beheer. Onze websites zijn voor Google geoptimaliseerd en Social Media kan geïmplementeerd worden. Wil jij ook een snelle website?

Je nieuwe website wordt uiteraard voorzien van je eigen huisstijl. Pagina's kun je zelf opbouwen met de beschikbare blokken waardoor je je site een unieke uitstraling kunt geven. Natuurlijk begrijpen we dat je tegen zaken aan kunt lopen, of hulp nodig hebt om je website te vullen. Ons team in Vlaanderen staat altijd voor je klaar! Ook nadat je nieuwe website is opgeleverd. 

COMPLEET EN ZONDER GEDOE

Kies je voor een Heibel website, dan kies je voor een relatief eenvoudige website zonder overbodige functionaliteiten en poespas. Maar wél met de meest gebruikte functionaliteiten. Ook is er geen verschil in gebruikersbeheer en is er geen limiet gesteld voor het aantal pagina's die je kunt aanmaken. Absolute vrijheid.

  • Vast aanspreekpunt in Vlaanderen
  • Géén uurtje-factuurtje
  • Eigen servicedesk
  • Voor alle apparaten (responsive)
  • Structurele doorontwikkeling
  • Standaard SSL beveiligd
  • Inclusief één .be domeinnaam

PLAN EEN AFSPRAAK

Krachtig CMS

EEN KRACHTIG CMS: MODX

Met het Open Source MODX Content Management Systeem (CMS) beheer je eenvoudig & snel jouw content van verschillende kanalen vanuit één plek. Ook biedt het MODX CMS een perfecte koppeling met vrijwel alle softwarepakketten.

Een Open Source CMS betekent dat de broncode is gepubliceerd en vrij beschikbaar is voor developers wereldwijd die het systeem continu uitbreiden en verbeteren.

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE

Meer dan 90% van al het zoekverkeer verloopt via de zoekmachines van Google. Daarom is het belangrijk dat dit onderdeel goed is ingericht. Naast de geoptimaliseerde techniek bevat het MODX CMS veel zaken die je hier verder bij kunnen helpen, bijvoorbeeld het invoeren van SEO titels, een META omschrijving, een voorbeeld van je resultaat in Google en de mogelijkheid tot het instellen van 301-redirects.

ONLINE VEILIGHEID

Ieder onderdeel van het MODX CMS is ontwikkeld met veiligheid als startpunt. Alle input wordt zorgvuldig gecontroleerd op inhoud en functionaliteit, waardoor jouw website veilig is én blijft. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen in de toekomst is een update-contract noodzakelijk.

MULTICHANNEL OPLOSSING

Vanuit het MODX CMS kun je ook je webshop, narrowcasting, intranetsite of welk digitaal platform dan ook onderhouden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om een bestaande website te migreren, een API te koppelen of als je meer dan alleen een website wilt.

 

BENIEUWD WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN? 

Hebben we je weten te overtuigen, of wil je toch nog wat meer informatie? We helpen je graag op weg. Via de online kalender kun je direct een call of afspraak inplannen met Frederik wanneer het voor jou goed uitkomt.

Liever telefonisch contact? Je vind onze contactgegevens onderaan deze pagina of hier

KOFFIE

Even kennismaken of bijpraten? We komen graag ter plaatse of plannen iets in de omgeving. Een digitale kennismaking kan natuurlijk ook.

T: +32 (0)476 76 91 72
E: frederik@heibel.be 

Plan een afspraak in

SERVICEDESK

Heb je een vraag over het gebruik van je website, webshop of andere online product? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

T: +31-85-2737954
E: service@heibel.be

Kennisbank