Galerie 't Pleintje www.heibel.nl
2.1: "MAIK SAUER" - Pagina 3-3Laatste pagina - Last pageterug - back

Maik Sauer

English: Scroll down


Vleugels: het verhaal achter de verbeelding

Het verhaal achter de verbeelding

AMERSFOORT/Binnenstad - Op de Krommestraat 22 in Amersfoort signeerde kunstenaar/schrijver Dhyan Maik Sauer op zaterdagmiddag 11 februari j.l. in galerie 't Pleintje haar nieuwe novelle 'Vleugels': het verhaal bij een gelijknamig schilderij.

Aan haar solo-expositie 'De Tuinen van het onbewuste' zijn inmiddels alweer twee bijzondere kunstwerken toegevoegd. Met trots presenteert Galerie 't Pleintje nu een derde: een novelle, uitgegeven in eigen beheer, met het door de kunstenaar geschreven verhaal bij een schilderij.

'Vleugels' is een novelle over de zoektocht van een psychologe naar de werkelijke toedracht in een zaak van de spoorloos verdwenen leerling Michael.
Ergens tussen droom en werkelijkheid, in een niemandsland waar de tijd stilstaat, bouwt de hoogbegaafde, onbegrepen Michael zijn vleugels, springt van de toren en verdwijnt in de lucht.

Een fragment:
...Hij kijkt naar de meeuwen. Het lijkt of ze roepen: 'Kom maar, vlieg maar, kom met ons mee!'
Onder de toren loeien de sirenes. Hij luistert naar de stem die door een megafoon klinkt. Het is de stem van de dokter, ze noemt zijn naam en praat tegen hem. Hij hoort haar wel, maar zij kan hem niet meer bereiken. Hij is al in de ban van de stemmen van de vogels...


Het unieke boekje is - zolang de voorraad strekt - verkrijgbaar bij galerie 't Pleintje. U bent van harte welkom!

De expositie is VERLENGD TOT 1 APRIL 2012. De galerie is geopend van woensdag t/m zaterdag: 13-17 uur. Toegang gratis. Rolstoel toegankelijk.
Voor meer informatie: pleintje@heibel.nl of tel: 06-12431307 website: www.heibel.nl

Galerie 't Pleintje's eerste boekuitgave!
Vleugels: een novelle door Dhyan Maik Sauer
Dhyan Maik Sauer signeert eigen werk:

Vleugels

Een novelle met het verhaal achter een schilderij...
11 februari 2012 - Vanaf 13 uur
Laatste 2 werken - Added works


Vreemde vogels
Maik Sauer - 2011 oil on canvas 120x100 cm 'Vreemde Vogels'

Archaï-Bridge
Maik Sauer - 2012 oil on canvas 120x100 cm 'Archaï-Bridge'Dear friends, this is an announcement about our current exhibition of the works of Dhyan Maik Sauer. She added two new works to the exhibition (see above) AND she added another piece of art: a novel, representing the story behind one of her paintings... 'Wings'
We, the gallery will publish it and we are very proud of this.
On Saterday 11th of February 2012 the artist will be in the gallery for a signature-session of this novel.
Well, it's in Dutch. So perhaps meaningless for you.
Anyway: you are always welcome and we wish all our artist-friends - painters, musicians, writers or whatever - the very best in these hard times! Hope to see you soon!


terug - back
Galerie 't Pleintje 2007 - 2011