www.heibel.nl
1.1: "bedrijf" - Pagina 1-2terugverder
  bedrijf


Ing. bureau H. Hekman -  MultimediaOp 1 januari 2000 is Ing. bureau H. Hekman - Heibel Multimedia opgericht als een zelfstandig ICT advies- & ontwerpbureau - gevestigd te Giethoorn - welke zich bezig houdt met advisering, ontwerp en programmering van multimedia-producten en/of halffabrikaten. Thans zijn wij gevestigd in Amersfoort en hebben tevens een galerie in moderne kunst: 't Pleintje

Ontwerp en programmering vanuit een onderwijskundige achtergrond is onze specialiteit.
Inmiddels is Heibel Multimedia partner van het APS/HVO.
Opdrachtgevers vinden we veelal in non-profitorganisatie, onderwijsinstellingen en scholengemeenschappen, overheidsinstellingen e.d. Ook is Heibel Multimedia betrokken bij internationale projecten (ondermeer op het gebied van Emotionele Intelligentie).

Heibel Multimedia is feitelijk een éénmanszaak. Daarom is het goed te weten dat Heibel Multimedia kan beschikken over een groot netwerk van IMMO'ers (Interactieve Multimedia Ontwikkelaars), authoring specialisten (authorware), specialisten op het gebied van onderwijs en natuurlijk collega-bedrijven welke zich gespecialiseerd hebben in softwareontwikkeling en/of halffabrikaten t.b.v. e-learning & multimedia-ontwerp.

Een kort profiel van eigenaar/oprichter Harry Hekman vindt u op de volgende pagina.

terug    verder
Heibel Multimedia © 2000 -2010